Logo Odd Fellows Apeldoorn
 

Onze Agenda

Onze agenda

Hiernaast vind je een overzicht van onze geplande activiteiten . Doorgaans  vinden de activiteiten plaats in het Odd Fellowhuis Apeldoorn, aanvang 20:00 u, inloop vanaf 19:30 u. Toegang is altijd gratis. Mocht het anders zijn, dan vermelden we dat. Bij elke activiteit staat een korte samenvatting van de inhoud. Je hoeft je niet aan te melden.

 

 

 
 • 14-06-'23
  Informatieavond voor belangstellenden

  Als je op zoek bent naar een gastvrije en ondersteunende gemeenschap waar je een verschil kunt maken, dan is Odd Fellows Apeldoorn misschien precies wat je zoekt.

  Odd Fellows Apeldoorn is een groep gelijkgestemde mensen die samenkomen om vriendschap, liefdadigheid en het zoeken naar waarheid te bevorderen. Wij geloven dat we door middel van zinvolle verbindingen en gedeelde ervaringen een positieve impact kunnen hebben op onze gemeenschap en daarbuiten. Onze leden zijn gericht op  persoonlijke groei en ontwikkeling, maar ook om elkaar te steunen tijdens de ups en downs van het leven. 

  Als je meer informatie wilt, kom dan eens vrijblijvend kennis met ons maken onder het genot van een kopje koffie op woensdag 14 juni a.s.  Vanaf 20:00 u uur ben je welkom in het gebouw van de Odd Fellows in buurtcentrum 'De Stolp' , Violierenplein 101 in  Apeldoorn (wijk De Maten). Stuur een mail naar info@oddfellowsapeldoorn.nl om je eventuele komst aan te kondigen.

 • 25-05-'23
  Lezing transformatie Apeldoorn van dorp naar stad

                                 -Transformatie van Apeldoorn sinds 1960 van dorp naar stad-

  Op donderdag 25 mei a.s. zal de bekende kenner van de Apeldoornse geschiedenis en cultureel erfgoed, Huub Ummels, een lezing geven in het Odd Fellowgebouw aan het Violierenplein 101 te Apeldoorn. De lezing begint om 20:00 uur en de inloop is vanaf 19:30 uur. De toegang is gratis.

  Tijdens zijn lezing zal Huub Ummels uitgebreid ingaan op de transformatie van Apeldoorn sinds 1960 tot heden. Als absolute kenner van de geschiedenis en het culturele erfgoed van Apeldoorn zal hij hierbij stilstaan bij wat de oudere Apeldoorners hebben gekend en thans verdwenen is. Zo zullen de jaren vijftig en zestig van de vorige eeuw veel aandacht krijgen.

 • 10-05-'23
  Maandelijkse informatieavond voor belangstellenden

  Odd Fellows Apeldoorn is een groep gelijkgestemde mensen die samenkomen om vriendschap, liefdadigheid en het zoeken naar waarheid te bevorderen. Wij geloven dat we door middel van zinvolle verbindingen en gedeelde ervaringen een positieve impact kunnen hebben op onze gemeenschap en daarbuiten. Onze leden zijn gericht op  persoonlijke groei en ontwikkeling, maar ook om elkaar te ondersteunen tijdens de ups en downs van het leven. Als je op zoek bent naar een gastvrije en ondersteunende gemeenschap waar je een verschil kunt maken, dan is Odd Fellows Apeldoorn misschien precies wat je zoekt.

  Als je meer informatie wilt, kom dan eens vrijblijvend kennis met ons maken onder het genot van een kopje koffie op woensdag 10 mei a.s.  Vanaf 20:00 u uur ben je welkom in het gebouw van de Odd Fellows in buurtcentrum 'De Stolp' , Violierenplein 101 in  Apeldoorn (wijk De Maten). Stuur een mail naar info@oddfellowsapeldoorn.nl om je eventuele komst aan te kondigen.

 • 20-04-'23
  Open avond

  Zien we jou op onze open avond op 20 april a.s. ?

  Ben je op zoek naar een gemeenschap van gelijkgestemde individuen die vriendschap, naastenliefde en het zoeken naar waarheid hoog in het vaandel hebben staan? Maak dan kennis met Odd Fellows Apeldoorn! Onze vereniging bestaat uit mensen die graag samenwerken om een positieve invloed uit te oefenen op onze gemeenschap en daarbuiten.

   

  Als lid van Odd Fellows Apeldoorn krijg je de kans om persoonlijk te groeien en jezelf te ontwikkelen, terwijl je tegelijkertijd nieuwe vrienden maakt en anderen ondersteunt. We geloven dat het delen van ervaringen en samenwerken met gelijkgestemde mensen een verschil kan maken in het leven van onze leden en de gemeenschap waarin we leven.

   

  Wat we willen wordt als volgt door één van onze leden onder woorden gebracht:

  “Ik ben lid van de Odd Fellows Apeldoorn. De Odd Fellows -dwaze vrienden zou je kunnen zeggen- is een wereldwijde organisatie die zich inzet voor een verdraagzame samenleving en persoonlijke groei en daarbij ook op allerlei manieren een bijdrage wil leveren aan maatschappelijke ontwikkelingen”

   

  Kom meer te weten over Odd Fellows Apeldoorn en hoe je lid kunt worden. Bezoek ter kennismaking onze open avond op:

  Donderdag 20 april a.s.In het Odd Fellowhuis, Wijkcentrum De Stolp, Violierenplein 101, 7329 DR Apeldoorn.
  De ontvangst is vanaf 19:30 uur met koffie/thee. Om 20:00 heten wij jullie welkom en om 20:15 beginnen wij.

   

  We kijken er naar uit om je te ontmoeten!

  Mail voor meer informatie naar info@oddfellowsapeldoorn.nl 

 • 12-04-'23
  Maandelijkse informatieavond voor belangstellenden

  Odd Fellows Apeldoorn is een groep gelijkgestemde individuen die samenkomen om vriendschap, liefdadigheid en het zoeken naar waarheid te bevorderen. Wij geloven dat we door middel van zinvolle verbindingen en gedeelde ervaringen een positieve impact kunnen hebben op onze gemeenschap en daarbuiten. Onze leden zijn gericht op  persoonlijke groei en ontwikkeling, maar ook om elkaar te ondersteunen tijdens de ups en downs van het leven. Als je op zoek bent naar een gastvrije en ondersteunende gemeenschap waar je een verschil kunt maken, dan is Odd Fellows Apeldoorn misschien precies wat je zoekt.

  Als je meer informatie wilt, kom dan eens vrijblijvend kennis met ons maken onder het genot van een kopje koffie op woensdag 12 april a.s.  Vanaf 20:00 u uur ben je welkom in het gebouw van de Odd Fellows in buurtcentrum 'De Stolp' , Violierenplein 101 in  Apeldoorn (wijk De Maten). Stuur een mail naar info@oddfellowsapeldoorn.nl om je eventuele komst aan te kondigen.

Neem contact op

Neem contact met ons op via e-mail

Andere contactopties