Logo Odd Fellows Apeldoorn
 

Onze Agenda

Onze agenda

Hiernaast vind je een overzicht van onze geplande activiteiten . Doorgaans  vinden de activiteiten plaats in het Odd Fellowhuis Apeldoorn, aanvang 20:00 u. Toegang altijd gratis. Mocht het anders zijn, dan vermelden we dat. Bij elke activiteit staat een korte samenvatting van de inhoud. Je hoeft je niet aan te melden.

 
 • 06-06-'19
  Er voor elkaar zijn en bijzondere contacten

  De Odd Fellows Apeldoorn organiseren een bijeenkomst gewijd aan het thema 

  "Er voor elkaar zijn en bijzondere contacten" 

  Stichting Present en De Kap zullen een presentatie houden waarin zij vertellen wat zij doen en wat wij als Odd Fellows en ook niet Odd Fellows hierin kunnen betekenen. Zij houden zich bezig met in contact brengen van mensen die hulp kunnen gebruiken op een bepaalde gebied en vrijwilligers die deze hulp willen en kunnen bieden. In hun presensatie zullen zij  o.m.vertellen wat een dergelijke contact inhoudt..

  De bijeenkomst is openbaar en de toegang is gratis.

 • 11-06-'19
  Hoe doe je dat, balans aanbrengen in een onvoorspelbaar leven? Lezing door Ruud Winters

  Over deze vraag spreekt deze avond Ruud Winters. Ruud neemt ons mee in onze levensloop waarin de spanning zo vaak voelbaar is tussen enerzijds de keuzes die we zelf maken en waar we ook verantwoordelijk voor zijn terwijl tegelijkertijd het lot onze wegen kan kruisen. Hoe verhoudt zich dat tot onze persoonlijke ambities, tot onze uitdagingen, tot de zo geprezen dynamiek van het leven?

 • 12-06-'19
  Koffie inloopavond

  Heb jij net als wij het gevoel, dat elk mens een eigen verantwoordelijkheid heeft voor de maatschappij en dat iedereen daaraan een bijdrage kan leveren.
  Wil jij je ideeën daarover samen met anderen delen?
  Doe dat dan met ons.
  Deel je gedachten, ontplooi jezelf, waardoor nieuwe inzichten kunnen ontstaan.

  Dat zoeken wij bij de Odd Fellows, een internationale organisatie, zonder dogma’s, die zich richt op maatschappelijke betrokkenheid en levensvragen.

  Als je meer informatie wilt, kan dat elke 2e woensdag van de maand, behoudens juli en augustus, op een koffie/informatie avond.

  De avond kenmerkt zich door kleinschaligheid met aandacht voor onze gast(en) op een informele wijze.

  Inloop vanaf 19.30 uur.

  Je kunt zo binnenlopen of je aanmelden via: info@oddfellowsapeldoorn.nl

  Je bent van harte welkom.

   

  Het adres luidt:

  Het Odd Fellow huis

  Buurtcentrum De Stolp (wijk De Maten)

  Violierenplein 101

  Apeldoorn

 • 10-09-'19
  Hoe is dat eigenlijk, besluiten om een Syrische vluchteling onder je hoede te nemen? Ervaringen van Dennis Godschalk.

  Vanavond horen we het verhaal van Dennis Godschalk die in de zomer van 2016 besloot om zijn huis open te stellen voor Syrische vluchtelingen. Hoe kom je tot zo'n besluit en weet je eigenlijk wel waar je aan begint? Dat laatste laat zich raden. Nee natuurlijk, dat weet je niet. Iemand een maaltijd aanbieden bij je thuis is nog te overzien maar daarna? Deze avond worden we bepaald bij al deze vragen en zullen we ook kennismaken met een Syrische vluchteling die Dennis ontmoette en die zijn verhaal zal delen met ons. Het is een verhaal wat ons als Odd Fellows na aan het hart ligt. Het waarom daarvan komt deze avond aan de orde.

   

 • 11-09-'19
  Koffieinloopavond

  Wil je meer dan alleen maar gezelligheid? Wil je een positieve bijdrage leveren aan je directe omgeving?

  Heb jij net als wij het gevoel, dat elk mens een eigen verantwoordelijkheid heeft voor de maatschappij en dat iedereen daaraan een bijdrage kan leveren. Wil jij je ideeën daarover samen met anderen delen?

  Doe dat dan met ons!

  Deel je gedachten, ontplooi jezelf en kom tot nieuwe inzichten. En natuurlijk mag het ook nog gezellig zijn…
  Dat zoeken wij bij de Odd Fellows. Dit is een internationale organisatie, die zich richt op maatschappelijke betrokkenheid en levensvragen. Onze activiteiten zijn gericht op onze omgeving. 

  Als je meer informatie wilt, kom dan eens vrijblijvend kennis met ons maken onder het genot van een kopje koffie op 12 september a.s. in het gebouw van ons. Vanaf 19.30 uur ben je welkom in het gebouw van de Odd Fellows in buurtcentrum 'De Stolp' , Violierenplein 101, Violierenplein in Apeldoorn (wijk De Maten)

  Ben je van plan bent om te komen, stuur dan als het kan een email naar apeldoorn@oddfellows.nl

  Als het je niet lukt om deze keer te komen? Geen nood, iedere tweede woensdag van de maand is het mogelijk elkaar te ontmoeten.
   

Neem contact op

Neem contact met ons op via e-mail

Andere contactopties