Logo Odd Fellows Apeldoorn
 

Onze Agenda

Onze agenda

Hiernaast vind je een overzicht van onze geplande activiteiten . Doorgaans  vinden de activiteiten plaats in het Odd Fellowhuis Apeldoorn, aanvang 20:00 u, inloop vanaf 19:30 u. Toegang is altijd gratis. Mocht het anders zijn, dan vermelden we dat. Bij elke activiteit staat een korte samenvatting van de inhoud. Je hoeft je niet aan te melden.

 

 

 
 • 29-02-'24
  Filmvoorstelling De Blauwe Kaftan

  The Blue Caftan

  Donderdagavond 29 februari wordt bij de Odd Fellows, in het Odd Fellowhuis Violierenplein 101 te Apeldoorn, de film The Blue Caftan vertoond.. Belangstellenden zijn welkom vanaf 19.30; aanvang van de film 20.00 uur. Na afloop zal worden nagepraat over deze film aan de hand van inspirerende vragen.

  Halim (Saleh Bakri) heeft samen met zijn vrouw Mina (Lubna Azabal) een traditionele kaftanwinkel in de medina van Salé, Marokko. Zijn Authentieke handwerk levert schitterende kaftans op. Hun hele huwelijk lang leven ze al met een geheim, maar desondanks heeft het echtpaar een enorme genegenheid voor elkaar. Mina’s ziekte en de komst van Youssef, een nieuwe leerling die het vak wil leren, zorgen er voor dat dit fragiele evenwicht onder druk komt te staan. Verenigd in hun liefde helpen ze elkaar om hun angsten onder ogen te zien.

  In The Blue Caftan toont regisseur Maryam Touzani dat liefde verschillende vormen kan aannemen. De fenomenale acteerprestaties van Saleh Bakri en de Belgische Lubna Azabal zorgen samen met de prachtige inematografie voor een aangrijpende warme en universele film

  The Bleu Caftan is geselecteerd voor het IFFR 2023. De film werd in Cannes met een staande ovatie ontvangen en won de FIPRESCI prijs in het Un Certain Regard-programma.

   

  Trailer The Blue Caftan: https://www.youtube.com/watch?v=laRKvjWYtK4 

   

Neem contact op

Neem contact met ons op via e-mail

Andere contactopties