Logo Odd Fellows Apeldoorn
 

Onze Agenda

Onze agenda

Hiernaast vind je een overzicht van onze geplande activiteiten . Doorgaans  vinden de activiteiten plaats in het Odd Fellowhuis Apeldoorn, aanvang 20:00 u, inloop vanaf 19:30 u. Toegang is altijd gratis. Mocht het anders zijn, dan vermelden we dat. Bij elke activiteit staat een korte samenvatting van de inhoud. Je hoeft je niet aan te melden.

 

 

 
 • 10-05-'23
  Maandelijkse informatieavond voor belangstellenden

  Odd Fellows Apeldoorn is een groep gelijkgestemde mensen die samenkomen om vriendschap, liefdadigheid en het zoeken naar waarheid te bevorderen. Wij geloven dat we door middel van zinvolle verbindingen en gedeelde ervaringen een positieve impact kunnen hebben op onze gemeenschap en daarbuiten. Onze leden zijn gericht op  persoonlijke groei en ontwikkeling, maar ook om elkaar te ondersteunen tijdens de ups en downs van het leven. Als je op zoek bent naar een gastvrije en ondersteunende gemeenschap waar je een verschil kunt maken, dan is Odd Fellows Apeldoorn misschien precies wat je zoekt.

  Als je meer informatie wilt, kom dan eens vrijblijvend kennis met ons maken onder het genot van een kopje koffie op woensdag 10 mei a.s.  Vanaf 20:00 u uur ben je welkom in het gebouw van de Odd Fellows in buurtcentrum 'De Stolp' , Violierenplein 101 in  Apeldoorn (wijk De Maten). Stuur een mail naar info@oddfellowsapeldoorn.nl om je eventuele komst aan te kondigen.

 • 20-04-'23
  Open avond

  Zien we jou op onze open avond op 20 april a.s. ?

  Ben je op zoek naar een gemeenschap van gelijkgestemde individuen die vriendschap, naastenliefde en het zoeken naar waarheid hoog in het vaandel hebben staan? Maak dan kennis met Odd Fellows Apeldoorn! Onze vereniging bestaat uit mensen die graag samenwerken om een positieve invloed uit te oefenen op onze gemeenschap en daarbuiten.

   

  Als lid van Odd Fellows Apeldoorn krijg je de kans om persoonlijk te groeien en jezelf te ontwikkelen, terwijl je tegelijkertijd nieuwe vrienden maakt en anderen ondersteunt. We geloven dat het delen van ervaringen en samenwerken met gelijkgestemde mensen een verschil kan maken in het leven van onze leden en de gemeenschap waarin we leven.

   

  Wat we willen wordt als volgt door één van onze leden onder woorden gebracht:

  “Ik ben lid van de Odd Fellows Apeldoorn. De Odd Fellows -dwaze vrienden zou je kunnen zeggen- is een wereldwijde organisatie die zich inzet voor een verdraagzame samenleving en persoonlijke groei en daarbij ook op allerlei manieren een bijdrage wil leveren aan maatschappelijke ontwikkelingen”

   

  Kom meer te weten over Odd Fellows Apeldoorn en hoe je lid kunt worden. Bezoek ter kennismaking onze open avond op:

  Donderdag 20 april a.s.In het Odd Fellowhuis, Wijkcentrum De Stolp, Violierenplein 101, 7329 DR Apeldoorn.
  De ontvangst is vanaf 19:30 uur met koffie/thee. Om 20:00 heten wij jullie welkom en om 20:15 beginnen wij.

   

  We kijken er naar uit om je te ontmoeten!

  Mail voor meer informatie naar info@oddfellowsapeldoorn.nl 

 • 12-04-'23
  Maandelijkse informatieavond voor belangstellenden

  Odd Fellows Apeldoorn is een groep gelijkgestemde individuen die samenkomen om vriendschap, liefdadigheid en het zoeken naar waarheid te bevorderen. Wij geloven dat we door middel van zinvolle verbindingen en gedeelde ervaringen een positieve impact kunnen hebben op onze gemeenschap en daarbuiten. Onze leden zijn gericht op  persoonlijke groei en ontwikkeling, maar ook om elkaar te ondersteunen tijdens de ups en downs van het leven. Als je op zoek bent naar een gastvrije en ondersteunende gemeenschap waar je een verschil kunt maken, dan is Odd Fellows Apeldoorn misschien precies wat je zoekt.

  Als je meer informatie wilt, kom dan eens vrijblijvend kennis met ons maken onder het genot van een kopje koffie op woensdag 12 april a.s.  Vanaf 20:00 u uur ben je welkom in het gebouw van de Odd Fellows in buurtcentrum 'De Stolp' , Violierenplein 101 in  Apeldoorn (wijk De Maten). Stuur een mail naar info@oddfellowsapeldoorn.nl om je eventuele komst aan te kondigen.

 • 02-03-'23
  -Luister...het kan ook anders, niets doen is geen optie-

  De Odd Fellows Apeldoorn nodigen je uit om op donderdag 2 maart a.s. een lezing bij te wonen van
  Wiel Palmen  met als titel:

  -Luister...het kan ook anders, niets doen is geen optie-

  De lezing vindt plaats in het Odd Fellowhuis, Violierenplein 101 te Apeldoorn en begint om 20:00 u; inloop vanaf 19:30 u. De toegang is gratis. 

  Sinds 2004 bezoekt Wiel Palmen  Thailand en Nepal.
  Hij  heeft veel geleerd over deze oosterse volken en nog houdt het hem elke dag bezig.

  Gedurende al die bezoeken heeft hij  namelijk gezien dat kleine projecten direct gericht op een vraag of verzoek zoveel meer succes kunnen hebben. Daarnaast – en dat gaat bijna vanzelf - borrelen vooroordelen naar boven, waarover openhartig kan worden gesproken. Het ontwikkelingswerk kan ook anders, als je maar naar elkaar luisteren wilt.

  Om een beetje van zijn ervaringen over te brengen heeft Wiel Palmen een interactieve voordracht samengesteld: d.w.z. een voordracht waaraan de bezoekers actief kunnen deelnemen. Zijn ideeën en kritiek over ontwikkelingswerk heeft hij  kort samengevat als

  “Houdt het dan nooit op. Over teleurstelling en  hoop . De jaren 2004-2022 in Thailand en Nepal”

  Misschien zullen sommigen tot de conclusie komen dat het huidige ontwikkelingswerk uit de tijd is en dat het woord “ontwikkelingssamenwerking”, zoals het graag genoemd wordt, nog niet in de praktijk laat zien wat het oproept. “Soms heb ik het gevoel dat we over honderd jaar nog onze euro's over de grens brengen, Maar uiteindelijk zullen we ook wel inzien en misschien ervan overtuigd zijn dat niets doen geen oplossing is” aldus Wiel Palmen.

  Er worden drie bezoekers gevraagd om deel te nemen aan een quiz met vragen over Nepal, Thailand en ontwikkelingswerk.

  Via een Powerpont presentatie worden afwisselend projecten getoond die  succesvol waren of ook gewoon zijn mislukt

  De voordracht wordt viermaal kort onderbroken om met de zaal over een bepaalde stelling te discussiëren

 • 08-02-'23
  Informatie avond voor belangstellenden

  Wil je meer dan alleen maar gezelligheid? Wil je een positieve bijdrage leveren aan je directe omgeving?

  Heb jij net als wij het gevoel, dat elk mens een eigen verantwoordelijkheid heeft voor de maatschappij en dat iedereen daaraan een bijdrage kan leveren. Wil jij je ideeën daarover samen met anderen delen?

  Doe dat dan met ons!

  Deel je gedachten, ontplooi jezelf en kom tot nieuwe inzichten. En natuurlijk mag het ook nog gezellig zijn…

  Dat zoeken wij bij de Odd Fellows. Dit is een internationale organisatie, die zich richt op maatschappelijke betrokkenheid en levensvragen. Onze activiteiten zijn gericht op onze omgeving.

  Als je meer informatie wilt, kom dan eens vrijblijvend kennis met ons maken onder het genot van een kopje koffie op woensdag 8 februari  a.s. Vanaf 19.30 uur ben je welkom in het gebouw van de Odd Fellows in buurtcentrum 'De Stolp' , Violierenplein 101, Violierenplein in Apeldoorn (wijk De Maten). Stuur een mail naar info@oddfellowsapeldoorn.nl om je eventuele komst aan te kondigen.

Neem contact op

Neem contact met ons op via e-mail

Andere contactopties