Logo Odd Fellows Apeldoorn
 

Onze Agenda

Onze agenda

Hiernaast vind je een overzicht van onze geplande activiteiten . Doorgaans  vinden de activiteiten plaats in het Odd Fellowhuis Apeldoorn, aanvang 20:00 u, inloop vanaf 19:30 u. Toegang is altijd gratis. Mocht het anders zijn, dan vermelden we dat. Bij elke activiteit staat een korte samenvatting van de inhoud. Je hoeft je niet aan te melden.

 

 

 
 • 08-10-'19
  Ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling, gaat dat samen? Lezing door Rob Boeijenga

  Over deze vraag spreekt vanavond Rob Boeijenga. Hij is gefascineerd door de scheppingskracht van mensen en in ondernemerschap komt deze kracht volop tot ontwikkeling. Maar hoe verhoudt zich dat tot persoonlijke ontwikkeling? Draait ondernemerschap toch niet gewoon om geld verdienen, om de snelle actie, om de slimme rekentruc? Rob is oprichter van de Ondernemersacademie en spreekt vanuit een brede ervaring met dit thema.

   

 • 26-09-'19
  Openbare bijeenkomst Vredesweek

  Ter gelegenheid van de Vredesweek organiseren de Odd Fellows Apeldoorn een openbare bijeenkomst.
  Het thema zal zijn: verbinding over grenzen leggen en denken in inclusiviteit.

  De 'Internationale Dag van de Vrede' (International Day of Peace) is een door de Verenigde Naties uitgeroepen jaarlijkse dag op 21 september voor aandacht voor de vrede. Het doel is een wereldwijde dag van wapenstilstand en geweldloosheid.

  In dat verband is in Nederland en ook in Apeldoorn de periode 21 september t/m 29 september tot Vredesweek verklaard.

  De Odd Fellows Apeldoorn voelen zich erg verbonden met het thema van de Vredesweek (vrede is verbinden over grenzen en werken aan een inclusieve samenleving door niemand uit te sluiten)

   

 • 19-09-'19
  Ipaddies: Ierse volksmuziek

  De Ipaddies zullen een muzikale avond verzorgen met volksmuziek uit Ierland.

  Door de jaren heen hebben de ipaddies een repertoire opgebouwd van meer dan 80 Ierse en schotse songs en kunnen ze een avondvullend programma verzorgen. Omdat ze het belangrijk vinden dat degene die de ipaddies boekt na afloop van een optreden een zeer tevreden gevoel moet hebben, passen ze zich aan en spelen indien gewenst op de achtergrond met beperkte versterking of geheel versterkt (met eigen PA) op de voorgrond en alles wat daar tussen zit.

 • 11-09-'19
  Koffieinloopavond

  Wil je meer dan alleen maar gezelligheid? Wil je een positieve bijdrage leveren aan je directe omgeving?

  Heb jij net als wij het gevoel, dat elk mens een eigen verantwoordelijkheid heeft voor de maatschappij en dat iedereen daaraan een bijdrage kan leveren. Wil jij je ideeën daarover samen met anderen delen?

  Doe dat dan met ons!

  Deel je gedachten, ontplooi jezelf en kom tot nieuwe inzichten. En natuurlijk mag het ook nog gezellig zijn…
  Dat zoeken wij bij de Odd Fellows. Dit is een internationale organisatie, die zich richt op maatschappelijke betrokkenheid en levensvragen. Onze activiteiten zijn gericht op onze omgeving. 

  Als je meer informatie wilt, kom dan eens vrijblijvend kennis met ons maken onder het genot van een kopje koffie op 12 september a.s. in het gebouw van ons. Vanaf 19.30 uur ben je welkom in het gebouw van de Odd Fellows in buurtcentrum 'De Stolp' , Violierenplein 101, Violierenplein in Apeldoorn (wijk De Maten)

  Ben je van plan bent om te komen, stuur dan als het kan een email naar apeldoorn@oddfellows.nl

  Als het je niet lukt om deze keer te komen? Geen nood, iedere tweede woensdag van de maand is het mogelijk elkaar te ontmoeten.
   

 • 10-09-'19
  Hoe is dat eigenlijk, besluiten om een Syrische vluchteling onder je hoede te nemen? Ervaringen van Dennis Godschalk.

  Vanavond horen we het verhaal van Dennis Godschalk die in de zomer van 2016 besloot om zijn huis open te stellen voor Syrische vluchtelingen. Hoe kom je tot zo'n besluit en weet je eigenlijk wel waar je aan begint? Dat laatste laat zich raden. Nee natuurlijk, dat weet je niet. Iemand een maaltijd aanbieden bij je thuis is nog te overzien maar daarna? Deze avond worden we bepaald bij al deze vragen en zullen we ook kennismaken met een Syrische vluchteling die Dennis ontmoette en die zijn verhaal zal delen met ons. Het is een verhaal wat ons als Odd Fellows na aan het hart ligt. Het waarom daarvan komt deze avond aan de orde.

   

Neem contact op

Neem contact met ons op via e-mail

Andere contactopties