Logo Odd Fellows Apeldoorn
 

Onze Agenda

Onze agenda

Hiernaast vind je een overzicht van onze geplande activiteiten . Doorgaans  vinden de activiteiten plaats in het Odd Fellowhuis Apeldoorn, aanvang 20:00 u, inloop vanaf 19:30 u. Toegang is altijd gratis. Mocht het anders zijn, dan vermelden we dat. Bij elke activiteit staat een korte samenvatting van de inhoud. Je hoeft je niet aan te melden.

 

 

 
 • 10-10-'18
  Koffie inloopavond

  Wil je meer dan alleen maar gezelligheid? Wil je een positieve bijdrage leveren aan je directe omgeving?

  Heb jij net als wij het gevoel, dat elk mens een eigen verantwoordelijkheid heeft voor de maatschappij en dat iedereen daaraan een bijdrage kan leveren. Wil jij je ideeën daarover samen met anderen delen?

  Doe dat dan met ons!

  Deel je gedachten, ontplooi jezelf en kom tot nieuwe inzichten. En natuurlijk mag het ook nog gezellig zijn…
  Dat zoeken wij bij de Odd Fellows. Dit is een internationale organisatie, die zich richt op maatschappelijke betrokkenheid en levensvragen. Onze activiteiten zijn gericht op onze omgeving. 

  Als je meer informatie wilt, kom dan eens vrijblijvend kennis met ons maken onder het genot van een kopje koffie op 12 september a.s. in het gebouw van ons. Vanaf 19.30 uur ben je welkom in het gebouw van de Odd Fellows in buurtcentrum 'De Stolp' , Violierenplein 101, Violierenplein in Apeldoorn (wijk De Maten)

  Ben je van plan bent om te komen, stuur dan als het kan een email naar apeldoorn@oddfellows.nl

  Als het je niet lukt om deze keer te komen? Geen nood, iedere tweede woensdag van de maand is het mogelijk elkaar te ontmoeten.
   

 • 27-09-'18
  Zanguitvoering octet DUZZ

  In 2004 besloten enkele leden van het toenmalige Collegium Vocale Zutphen om het over een andere boeg te gooien. Na jaren trouwe dienst en actief zijn bij de grote begeleide en onbegeleide koorwerken zoals het Requiem van Mozart, de Messiah van Händel of de Johannes Passion van Bach, vonden enkele leden het een uitdaging de grenzen te verleggen en de horizon te verbreden binnen een kleine groep. En zo ontstond in 2004 “Duzz” (De Uitgesproken Zangers Zutphen), een gemengd octet. De groep ervaren zangers richt zich op een zeer breed repertoire. Zij zingen muziek uit de afgelopen 5 eeuwen: Oude madrigalen, Romantiek, hedendaagse klassieke muziek maar ook close harmony en popsongs.
  Op 21 maart 2009 won “Duzz” op het 23e Nederlandse Festival voor Vocale Ensembles de Award voor de beste vertolking van een klassiek werk met Funeral Ikos van John Tavener. De kroon op de eerste 5 jaar van hun bestaan.

 • 25-09-'18
  Lezing Hanna Bervoets : Omarm de robot

  NB: de lezing vindt plaats in het Thomas Wildeyhuis te Deventer, J.P. Thijsseweg 100 te Deventer. Aanvang 20:00 u, inloop vanaf 19:30 u. De toegang is gratis.                                                                                                            

  Hanna Bervoets (geb. 14 februari 1984) voltooide in 2008 aan de Universiteit van Amsterdam een duale master Journalistiek en Research. Tijdens haar studie schreef zij filmrecensies en columns en publiceert zij in diverse media, o.a. Elsevier, NRC, de Volkskrant.

   Haar columns voor deze laatste krant werden gebundeld in een drietal verzamelingen o.a. En alweer bleven we ongedeerd (2015).

  Inmiddels heeft Bervoets ook een respectabel aantal romans geschreven, waarvoor zij ook vaak werd bekroond, o.a. voor haar hele oeuvre met de Frans Kellendonk-prijs.

  Wij mogen 25 september Hanna Bervoets interviewen en dat zal hoofdzakelijk gebeuren door onze Hoofdpatriarch de Wijs die zich daarop al duchtig aan het voorbereiden is. Maar het zou natuurlijk de avond aanzienlijk verlevendigen, als er meer interviewers waren: anderen die vanuit het publiek aan Hanna Bervoets vragen zouden kunnen stellen over een of meer door haar geschreven boeken of columns.

  De meest in aanmerking komende titels zijn:

  Alles wat er was (2013)

  Ivanov (2016)

  Fuzzy (2017)

   

  Tijdens de avond zal ook boekhandel Praamstra vertegenwoordigd zijn, waar werk van Hanna Bervoets te koop zal zijn en door haar getekend kan worden.

   

   

   

   

Neem contact op

Neem contact met ons op via e-mail

Andere contactopties