Logo Odd Fellows Apeldoorn
 

November

Ieder jaar mogen wij genieten van de kleuren in het herfstbos…  het wordt zomaar voor ons neergelegd.  Met volle teugen ga ik dan van tijd tot tijd een  beetje herfstsnuiven:  goed voor lichaam en geest en je wordt er weer blij van….. Hebben we allemaal nodig na deze spannende tijd. 

 Prachtig is zo’n herfstbos en met bewondering en ontzag kijk je naar de bomen: ze zijn belangrijk voor de natuur en om zuurstof te produceren…   en alles is met elkaar verbonden.

Een schilder krijgt inspiratie.…en een schrijver een nieuwe impuls…. en er zijn ook mensen die een nieuwe horizon ontdekken, om hun leven een andere wending te geven.  Het afgelopen jaar heeft daar zeker aan bijgedragen. De wereld is gerecycled en wij hebben andere waarden leren ontdekken.                 

Misschien heb je een poging gewaagd om te mediteren: het geeft ontspanning en verlichting. Je lichaam wil je graag fit en gezond houden, maar je geest is minstens zo belangrijk. 

De horizon ligt iedere dag vóór ons. De dag kunnen we zelf indelen en daar beleving aan geven bij alles wat je onderneemt.  Beleving is belangrijk voor je geluksgevoel. Deze momenten zijn waardevol, verhuur ze niet aan morgen, beleef je blije dag!

Berna Bouwens.

                                                                                                                                                         

Heb je behoefte aan bezinning zonder structureel lidmaatschap,  een grote groep mannen en vrouwen is hierbij aangesloten.  Je ontvangt onze periodieke nieuwsbrief en je bent op deze manier betrokken bij ons doen en laten.

Neem contact op

Neem contact met ons op via e-mail

Andere contactopties