Logo Odd Fellows Apeldoorn
 

Elk kind een gezonde maaltijd

Als jij dit ook zo voelt, dan willen wij je uitnodigen om ook deze kinderen een mooie kerst te geven. Hiervoor gaan de Apeldoornse Odd Fellows boodschappen inzamelen. Je kunt hieraan invulling geven door een of meerdere  boodschappen voor hen te kopen en die achter te laten in de loge.

Je kunt voor deze actie een boodschappenlijstje krijgen waarop staat waar behoefte aan is. Je kunt natuurlijk zelf kiezen welke product(en) je wilt doneren. Een andere mogelijkheid is om te kijken in je keukenkasten welke producten je nog hebt die jezelf niet meer gebruikt (die houdbaar zijn tot minimaal februari 2019).

De actie wordt georganiseerd samen met het initiatief ‘Ik ga met honger naar bed’. Hun doel is om ervoor te zorgen dat elk kind een gezond maaltijd krijgt. Hiervoor hebben zij een Facebook groep waarop mensen te veel gekookte maaltijden en andere producten die over zijn kunnen aanbieden. Die kunnen dan worden opgehaald door hen die ze nodig hebben. Ook heeft dit initiatief een aantal sponsors die producten doneren. Als je meer wilt weten dan kun je kijken op hun website: http://www.ikgamethongernaarbed.nl/

Met deze actie geef je gelijk een praktische invullingen aan het thema compassie, terwijl je jouw dagelijkse boodschappen doet of kasten opruimt.  

Als je nog vragen hebt, laat het dan gerust weten via e-mail: e.zegers6@chello.nl of telefoon: (055) 844 56 75.

Neem contact op

Neem contact met ons op via e-mail

Andere contactopties