Nieuwsbrief nummer 32
Bekijk deze e-mail in uw browser
Odd Fellows Apeldoorn
Nieuwsbrief nummer 32
Van de redactie
 

Het is alweer september: de vakantietijd zit er bijna op, het normale leven gaat zijn gang weer. 
Na bijna anderhalf jaar Corona is het bijna normaal geworden, maar wat is normaal?
Velen hebben door corona de vakantie in eigen land doorgebracht en zijn er achter gekomen hoe mooi Nederland is, met vele wisselende landschapppen en schitterende oude stadjes.
Het culturele leven wordt langzaam op gang gebracht , de horeca kan weer functioneren. Alleen de grote festivals zijn nog steeds met beperkende maatregelen geconfronteerd.

De Odd Fellows hervatten deze week hun bijeenkomsten in het Apeldoornse Odd Fellowhuis aan het Violierenplein. Ook de Odd Associate avonden zullen binnenkort weer van start gaan. In een volgende nieuwsbrief hopen wij het programma te publiceren en bent u ook weer van harte welkom.

In deze nieuwsbrief een boeiend hoofdartikel van de hand van Rob Boeijenga.Verder nieuws uit de twee loges in Apeldoorn waarin u een inkijkje krijgt over de ervaringen van twee damesleden die decennia lid zijn. En dan natuurlijk een verslag van de jaarlijkse visdag van de Odd Fishermen.

Wij wensen u veel leesplezier toe en mocht u willen reageren:

info@oddfellowsapeldoorn.nl
 

Hoofdartikel

Rob Boeijenga weet in zijn artikelen altijd de juiste toon te raken.Zo ook deze keer, waarin hij als kop van zijn hoofdartikel koos voor "opnieuw beginnen".
Na een periode van avondklokken, anderhalve meter afstand en geen bijeenkomsten geeft hij een blik in zijn persoonlijke ervaringen als mens in deze periode, maar met een stevige link naar het Odd Fellowship. Een artikel dat zeer de moeite van het lezen waard is en......je neemt er wat van mee.

Lees hier verder

Agenda

Op dit moment staan er hier nog geen openbare activiteiten gepland. 

We hopen binnenkort weer de nodig evenementen aan te kondigen.

Uit de loges

50 jaar lid van  de Daphne Rebekkahloge nr. 6 Apeldoorn !!

Ter gelegenheid van hun 50 jarig lidmaatschap van de Daphne Rebekkahloge nr.6 te Apeldoorn van de I.O.O.F. hebben Hélèn Eggelmeijer ( VM) en Marijke Geurts (PS) gesprekken  gevoerd met zr. Berna Bouwens en zr. Gerda Schaufeli . Op 20 september 1971 werden zij samen in de loge ingewijd.  In 2010 heeft er in een bijzondere uitgave van de gebundelde "memories" veel gestaan over hun tijd in de loge en wel heel specifiek gericht op "vroeger". Dit keer willen we met hen , ieder afzonderlijk , dan ook vooral naar de toekomst kijken.

Klik hier voor de visie van Berna Bouwens

Klik hier voor de visie van Gerda Schaufeli

 

Bijzonder geslaagde visdag van de Odd Fishermen

Eindelijk, eindelijk was het dan weer zo ver: de jaarlijkse visdag van de Apeldoornse Odd Fellowloges was daar. Afgelopen vrijdag 27 september scheepten rond twintig leden en gasten zich in in het motorschip ‘Dageraad’ om van een heerlijke visdag op de Waddenzee te genieten....lees hier verder

Ter overdenking

Laat los wat voorbij is

Wees dankbaar voor

wat overblijft en kijk

vooruit naar wat er komen gaat

Reageren?

In deze rubriek kun je reageren op artikelen die in de Nieuwsbrief verschijnen. Ook kun je een bijdrage leveren aan de inhoud van de Nieuwsbrief. De redactie behoudt zich het recht voor de inhoud in te korten of te bewerken. Ook behoudt de redactie zich het recht voor om bijdragen te weigeren.

Je kunt reageren naar info@oddfellowsapeldoorn.nl

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je ons toestemming hebt verleend deze naar je te verzenden of dat je hier in het verleden op hebt geabonneerd of contact hebt gehad met de Odd Fellows Apeldoorn.


Copyright 2021 • Odd Fellows Apeldoorn • Uitschrijven nieuwsbrief

facebook