Nieuwsbrief nummer 13
Bekijk deze e-mail in uw browser
Odd Fellows Apeldoorn
Nieuwsbrief nummer 13
Van de redactie
 

Van harte wensen wij je een gelukkig nieuwjaar. Een jaar waarin je mag ervaren dat jouw droom voor jezelf en voor anderen een stukje dichter bij mag komen. Een droom van liefde, van vrede maar wellicht ook van succes, van voorspoed, van gezondheid, van humor, van plezier, van……, nou ja vul maar in.  Voor iedereen is dat anders. Het maakt nogal wat uit of je 30, 50 of 80 bent bijvoorbeeld.

Ken je dat nog van jezelf, dromen over iets wat je zou graag zou willen of waar je naar verlangd?
Onlangs organiseerden we.........lees verder

 

Hoofdartikel

Dit keer in dit hoofdartikel van de Nieuwsbrief enkele Odd Fellows aan het woord. Wie zijn zij en hoe is het Odd Fellowship ooit in hun leven gekomen.

De Apeldoornse Odd Fellows kennen twee loges, de Zeven Sterren Loge waar de mannen elke donderdagavond in het Odd Fellowhuis bijeen komen en de vrouwen van de Daphne Rebekkah Loge die een keer in de veertien dagen op maandag bijeen komen.
Lees verder...

 

Agenda
agenda
11-02-'20
Bijeenkomst Odd Associates: Over levensloop en het Enneagram
agenda
05-03-'20
50 jaar schoenontwerper-Jan Jansen
agenda
10-03-'20
Bijeenkomst Odd Associates: Over rollen die we spelen

Ga voor verdere informatie naar onze activiteitenpagina

Odd Associates

Afgelopen jaar zijn de Odd Fellows in Apeldoorn gestart met het Odd Associate project. Op de tweede dinsdag van de maand worden in het Odd Fellowhuis aan het Violierenplein in Apeldoorn avonden georganiseerd die voor iedereen toegankelijk zijn. Een van de leden verzorgt daar een lezing over een door hem of haar zelf te bepalen onderwerp, waarna er met elkaar gediscussieerd kan worden. Voel u vrij daar een bezoek te brengen, u bent van harte welkom. Een hapje en een drankje maken het ook nog een prettig verblijf.

De eerstvolgende avond wordt gehouden op dinsdag 11 februari, aanvang 20.00 uur. U bent welkom vanaf 19.30 uur.

Ga voor meer informatie naar de Odd Associates pagina

Ter overdenking

Wat me het meest verbaast bij de westerse mens is dat hij zijngezondheid opoffert om veel geld te verdienen.

Vervolgens offert hij weer het geld op om zijn gezondheid te herstellen. En dan is hij weer zo bezorgd over de toekomst dat hij niet geniet van het heden, metals gevolg dat hij niet in het heden, maar ook niet in de toekomst leeft.

Hij leeft alsof hij nooit zal sterven en sterft terwijl hij nooit geleefd heeft.

Dalai Lama

 
Reacties

In deze rubriek kun je reageren op artikelen die in de Nieuwsbrief verschijnen. Ook kun je een bijdrage leveren aan de inhoud van de Nieuwsbrief. De redactie behoudt zich het recht voor de inhoud in te korten of te bewerken. Ook behoudt de redactie zich het recht voor om bijdragen te weigeren.

Je kunt reageren naar rieninniger@oddfellowsapeldoorn.nl 

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je ons toestemming hebt verleend deze naar je te verzenden of dat je hier in het verleden op hebt geabonneerd of contact hebt gehad met de Odd Fellows Apeldoorn.


Copyright 2021 • Odd Fellows Apeldoorn • Uitschrijven nieuwsbrief

facebook