Nieuwsbrief nummer 6
Bekijk deze e-mail in uw browser
Odd Fellows Apeldoorn
Nieuwsbrief nummer 6
Van de redactie
 

Een nieuwe lente met nieuwe kansen!

Het is inmiddels april, het is lente! Maar er ligt ook een maand achter ons met heftige gebeurtenissen: de vreselijke aanslag in Utrecht met inmiddels 4 dodelijke slachtoffers en verkiezingen met een verrassende uitslag.

Er zijn echter ook altijd lichtpunten: mooi weer om op een terras te genieten van het leven of andere mooie momenten van het leven.

 

De Odd Fellows vieren in Nederland op 6 april het 200-jarig bestaan van de wereldwijde Orde van Odd Fellows. In Apeldoorn vierden de beide loges het 100-jarig bestaan van de Apeldoornse loges in 2016.

Wekelijks een rustpunt voor de leden met een inleiding door een van hen gevolgd door discussie, mooie muziek en natuurlijk een hapje en een drankje. Want Odd Fellows genieten ook van de goede dingen in het leven. Overigens heeft ook de viering van het jubileum een goed doel: een kinderproject van het Leger des Heils.

En….mocht u willen reageren op deze nieuwsbrief. Mail dan naar rieninniger@oddfellowsapeldoorn.n

Hoofdartikel

Als hoofdartikel in deze Nieuwsbrief deze maand een bijdrage van Dennis Godschalk. Een warm mens met een ijskoude hobby!

Lees verder...

Agenda
agenda
09-04-'19
Zijn wij mensen de enige soort op aarde die zich druk maakt over de toekomst anders dan om zich voort te planten en daarna te sterven?
agenda
10-04-'19
Koffie inloopavond
agenda
11-04-'19
Open zitting gewijd aan het thema compassie
agenda
08-05-'19
Koffie inloopavond
agenda
09-05-'19
Heeft de mensheid een kans? Lezing door Gerard Gerritse
agenda
11-05-'19
Brocante en veiling

Ga voor meer informatie naar onze activiteitenpagina

Nieuws uit de loges

Rectificatie

In onze vorige nieuwsbrief nummer 5 hebben we gemeld dat de veiling tijdens de Brocante en Kunstmarkt op 11 mei a.s. om 17:00 u begint. Dat is niet juist. De veiling begint om 15:00 u.

Een bakmiddag met kinderen

Al lang geleden was het idee geboren om met kinderen, waar het thuis niet vanzelfsprekend is, door bijvoorbeeld ziekte, geldgebrek of stress of wat dan ook, een kook- en of bakmiddag te houden. Na de nodige voorbereiding   is de eerste middag op 6 maart 2019 van start gegaan.  

 Acht blije rakkers meldden zich met moeders, oma’s en tantes  bij zorgcentrum St Marie aan de Arnhemseweg in Apeldoorn.  De kinderen hadden een fijne middag waarin allerlei soorten baksel werden geproduceerd: Het ene groepje maakte appeltaartjes, de andere chocoladetaartjes en ook  sandwiches, hartige muffins, koekjes en nog veel meer lekkers kwamen aan bod. De kinderen mochten ook een bordje gevuld met dat lekkers meenemen voor het thuisfront.

Al met al was het een geslaagd evenement voor de kinderen. Ook de volwassenen (organisatoren, helpers en consumenten) genoten volop.

Open zitting op 11 april a.s. met als thema: Compassie

We nodigen je uit om de open zitting op 11 april a.s. bij te wonen waarbij het thema Compassie centraal staat.

Ga voor verdere informatie naar onze agenda.

 

Ter overdenking
 

Als je je richt op resultaten, dan zul je niet veranderen. Als je je richt op verandering, dan zul je resultaten behalen.
 

Reacties

In deze rubriek kun je reageren op artikelen die in de Nieuwsbrief verschijnen.

Ook kun je een bijdrage leveren aan de inhoud van de Nieuwsbrief.

De redactie behoudt zich het recht voor de inhoud in te korten of te bewerken.

Ook behoudt de redactie zich het recht voor om bijdragen te weigeren.

Je kunt reageren naar rieninniger@oddfellowsapeldoorn.nl

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je ons toestemming hebt verleend deze naar je te verzenden of dat je hier in het verleden op hebt geabonneerd of contact hebt gehad met de Odd Fellows Apeldoorn.


Copyright 2021 • Odd Fellows Apeldoorn • Uitschrijven nieuwsbrief

facebook