Nieuwsbrief nummer 48
Bekijk deze e-mail in uw browser
Odd Fellows Apeldoorn
Nieuwsbrief nummer 48
Van de redactie
 

We zijn al weer in de maand februari beland: het is merkbaar al weer wat langer licht en we  zijn mooi op weg naar de lente…..  voor velen zal dat ook een verademing zijn met de enorm gestegen energieprijzen. De voedselbank Apeldoorn doet weer geweldig goed werk en kan ook op steun van de Odd Fellows rekenen.

Afgelopen 24 januari hield Eljan de Wijs een boeiende inleiding over de invloed van het Jodendom op onze kunst, cultuur en literatuur.

Donderdag 2 maart houdt Wiel Palmen een inleiding over zijn reizen naar Nepal en Thailand en het nut van ontwikkelingshulp. Ook hier bent u weer van harte welkom in het Apeldoorns Odd Fellowhuis, zie hiervoor ook de agenda in deze Nieuwsbrief.

 

De redactie

 

Hoofdartikel

Het hoofdartikel is deze keer van de hand van Robert Loppersum.

"Waarschijnlijk heeft iedereen wel eens iemand de woorden ‘Zo ben ik nou eenmaal’ horen zeggen als je iemand ergens over aansprak...."...lees verder

Agenda
 

8 februari: info-avond voor belangstellenden.

Plaats: Odd Fellowhuis, Violierenplein 101, Apeldoorn
Aanvang: 19:30

Je kunt je  aanmelden via dit mailadres: info@oddfellowsapeldoorn.nl
Ga voor verdere informatie naar onze activiteitenpagina

 

2 maart:  We nodigen je uit om op donderdag 2 maart a.s. een interactieve lezing bij te wonen van Wiel Palmen  met als titel: 

 -Luister...het kan ook anders, niets doen is geen optie-

De lezing vindt plaats in het Odd Fellowhuis, Violierenplein 101 te Apeldoorn en begint om 20:00 u; inloop vanaf 19:30 u. De toegang is gratis. Meer informatie is te vinden op onze activiteitenpagina.

 

 

Ter overdenking

Mensen zijn als boeken:
sommigen misleiden je door de omslag en anderen verrassen je door de inhoud.

 
Reageren?

Je kunt reageren op artikelen die in de Nieuwsbrief verschijnen. Ook kun je een bijdrage leveren aan de inhoud van de Nieuwsbrief. De redactie behoudt zich het recht voor de inhoud in te korten of te bewerken. Ook behoudt de redactie zich het recht voor om bijdragen te weigeren.

Je kunt reageren naar info@oddfellowsapeldoorn.nl

 

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je ons toestemming hebt verleend deze naar je te verzenden of dat je hier in het verleden op hebt geabonneerd of contact hebt gehad met de Odd Fellows Apeldoorn.


Copyright 2023 • Odd Fellows Apeldoorn • Uitschrijven nieuwsbrief

facebook