Nieuwsbrief nummer 46
Bekijk deze e-mail in uw browser
Odd Fellows Apeldoorn
Nieuwsbrief nummer 46
Van de redactie
 

Het is weer december. De maand van de feestdagen zoals straks Sinterklaas en Kerst. In de laatste maand van het jaar kijken we vaak terug wat er in het afgelopen jaar allemaal gebeurd is.

En er is heel veel gebeurd. Neem het gaande gewapend conflict tussen Oekraïne en Rusland.

De onrust rond de opvang van asielzoekers trok ook de voorpagina’s van de kranten.

De sterk gestegen kosten van gas en elektriciteit houden de gemoederen tot op heden bezig. Veel mensen hebben problemen door de sterk gestegen kosten van levensonderhoud.

 

Het is daarom o.m. zo’n goed initiatief dat er overal in het land en ook in Apeldoorn  “warme kamers” zijn gecreëerd. Iedere Apeldoorner die even wil opwarmen zonder zich zorgen te maken over de energierekening, kan deze winter bij een Warme Kamer naar binnen. Voor velen kan dat een lichtpuntje betekenen.

 

Het hoofdartikel van deze maand is van Dennis Godschalk. Hij gaat daarin nader in op de spanning tussen Ego en je Ware Zelf.

 

Ik wens jullie allen gezonde en goede feestdagen toe.

 

PS: Nog even dit. In de uitnodiging voor de kerstlunch op 17 december a.s. (nieuwsbrief nummer 45) staat bij het adres van ons gebouw abusievelijk een telefoonnummer vermeld.

Hoofdartikel

Elke donderdagavond  bezoek ik mijn vereniging. Dan zie ik weer de vertrouwde vriendelijke gezichten. Ik weet en voel dat ik me weer even kan ontspannen  en bezig kan zijn met wat voor mij echt belangrijk is in mijn leven........lees verder

Agenda
 

Voor deze maand staat alleen de informatieavond van 14 december a.s. op de rol. Je kunt je komst aanmelden via dit mailadres: info@oddfellowsapeldoorn.nl

Klik hier voor verdere details over de informatieavond.

 

Vergeet niet je op te geven voor onze kerst-lunch van 17 december a.s. Voor info klik hier

 

Volgend jaar beginnen we weer met frisse moed. 

 

Ter overdenking

Al het geluk van een mens is het meester zijn over zijn ego, terwijl al zijn lijden voortkomt uit dat zijn ego de meester is.

 

Abu Hamid ibn Muhammad al-Ghazali
Perzisch filosoof en soefist
Leefde van 1058-1111

Reageren

Je kunt reageren op artikelen die in de Nieuwsbrief verschijnen. Ook kun je een bijdrage leveren aan de inhoud van de Nieuwsbrief. De redactie behoudt zich het recht voor de inhoud in te korten of te bewerken. Ook behoudt de redactie zich het recht voor om bijdragen te weigeren.

Je kunt reageren naar info@oddfellowsapeldoorn.nl

 

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je ons toestemming hebt verleend deze naar je te verzenden of dat je hier in het verleden op hebt geabonneerd of contact hebt gehad met de Odd Fellows Apeldoorn.


Copyright 2023 • Odd Fellows Apeldoorn • Uitschrijven nieuwsbrief

facebook