Nieuwsbrief nummer 23
Bekijk deze e-mail in uw browser
Odd Fellows Apeldoorn
Nieuwsbrief nummer 23
Van de redactie
 

Het is al weer oktober. Na de zomermaanden met werkelijk prachtig weer zijn de dagen nu gevuld met regen en mist. Het zijn bijzondere tijden: de pandemie houdt ons nog altijd in de ban.

In plaats van je vrij en frank te kunnen bewegen, vakanties in verre oorden, zijn we beperkt in de mogelijkheden.

Wel was het een uitgelezen kans om ons eigen land te ontdekken en van velen hoor je dat ze dat met groot genoegen hebben gedaan. Bijzonder is het dat velen verre oorden kennen, maar nu hun eigen land ontdekken. Wij hier op de Veluwe wisten natuurlijk al dat we in een schitterende omgeving wonen. Maar ook daar zijn onder invloed van Corona beperkingen.

We beginnen er aan te wennen!

Als Odd Fellows wennen we er maar moeilijk aan om de wekelijkse bijeenkomsten te missen, de avonden van de Odd Associates die afgelast zijn en we dus ook geen gasten kunnen verwelkomen.

Wat wel gewoon door gaat is deze Nieuwsbrief. Hopelijk een welkome maandelijkse gast die enig leesplezier oplevert en een inkijkje geeft wie die Odd Fellows wel zijn.

Mocht u er echt meer over willen weten neem dan ook eens een kijkje op onze website: www.oddfellowsapeldoorn.nl 

In het hoofdartikel deze keer een bijdrage van Meindert Vlam, één van de bestuurders  van Odd Fellows Apeldoorn. Tot slot: blijf gezond en denk eens aan die mensen die vaak alleen langdurig in huis moeten blijven. Een beetje aandacht zal hen goed doen!

 

De redactie.

Hoofdartikel

In dit hoofdartikel van deze Nieuwsbrief geeft  Meindert Vlam een inkijkje op zijn visie van het mens zijn. In de door Corona beheerste tijd is het belangrijk  om de contacten met de leden en belangstellenden van de Odd Fellows Apeldoorn in goede banen te leiden...lees het artikel

Agenda
agenda
05-11-'20
Iconen (lezingen en demonstratie)

De lezing vindt plaats onder voorbehoud (corona)

Ter overdenking

We zijn hier allemaal om een bijzondere reden. Wees geen gevangene van je verleden, maar de architect van je toekomst.

Reacties

In deze rubriek kun je reageren op artikelen die in de Nieuwsbrief verschijnen. Ook kun je een bijdrage leveren aan de inhoud van de Nieuwsbrief. De redactie behoudt zich het recht voor de inhoud in te korten of te bewerken. Ook behoudt de redactie zich het recht voor om bijdragen te weigeren.

Je kunt reageren naar rieninniger@oddfellowsapeldoorn.nl 

 

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je ons toestemming hebt verleend deze naar je te verzenden of dat je hier in het verleden op hebt geabonneerd of contact hebt gehad met de Odd Fellows Apeldoorn.


Copyright 2021 • Odd Fellows Apeldoorn • Uitschrijven nieuwsbrief

facebook