Nieuwsbrief nummer 18
Bekijk deze e-mail in uw browser
Odd Fellows Apeldoorn
Nieuwsbrief nummer 18
Van de redactie
 

Het zijn ongewone tijden, die nooit zullen wennen. Op anderhalve meter afstand van elkaar blijven, zoveel als mogelijk thuis blijven en vooral proberen gezond te blijven.

Helaas is dat velen niet gelukt en kennen we inmiddels vrijwel allemaal iemand die aan het gevreesde virus is overleden. Toch is er altijd hoop: aan de horizon gloort het moment dat het virus aan de verliezende hand is en het dagelijks leven zich langzamerhand weer zal herstellen.

De vraag is echter of het allemaal weer gewoon en vanzelfsprekend wordt. Misschien wordt het wel nooit meer het zelfde en moeten we ons leven anders inrichten.

Met meer respect voor de natuur, het milieu en daarmee ook voor ons zelf.

Hoe kijkt u daar tegen aan?

Het zou mooi zijn eens reacties te krijgen en op die manier wellicht gezamenlijk een bijdrage aan de toekomst te kunnen leveren.

 

De redactie.

Hoofdartikel

De redactie heeft een van de leden van de Daphne Rebekkah Loge van de Apeldoornse Odd Fellows gevraagd iets over haar werk te schrijven in deze Nieuwsbrief.
Lisette Mulder is  coördinator Steunpunt Mantelzorg bij Welzijn in Barneveld.
Juist in deze tijd van Corona is die taak van bijzonder belang.

In dit artikel van haar hand vertelt zij over haar ervaringen.

 

Lees verder...

Stichting Present
 

Stichting Present zet vrijwilligers in

In iedere Nieuwsbrief vragen wij de lezers te reageren op een artikel of zelf met een onderwerp te komen. Recent kregen wij een reactie van de Stichting Present, waaraan wij graag ruimte bieden in deze Nieuwsbrief.

 

Lees verder…

Big Brother

In deze periode is er een sterke rol voor de overheid weggelegd in de bestrijding van het nieuwe corona virus. Dat is een goede zaak. Maar wat zal die rol zijn na de crisis? Blijft de overheid voor langere tijd dominant?

Lees verder.....

Ter overdenking

Verwar mijn stilte niet met onwetendheid, mijn kalmte niet met acceptatie en mijn vriendelijkheid niet met zwakte.
 

Reacties

Je kunt reageren op artikelen die in de Nieuwsbrief verschijnen. Ook kun je een bijdrage leveren aan de inhoud van de Nieuwsbrief. De redactie behoudt zich het recht voor de inhoud in te korten of te bewerken. Ook behoudt de redactie zich het recht voor om bijdragen te weigeren.

Je kunt reageren naar rieninniger@oddfellowsapeldoorn.nl 

 

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je ons toestemming hebt verleend deze naar je te verzenden of dat je hier in het verleden op hebt geabonneerd of contact hebt gehad met de Odd Fellows Apeldoorn.


Copyright 2021 • Odd Fellows Apeldoorn • Uitschrijven nieuwsbrief

facebook