Logo Odd Fellows Apeldoorn
 

Odd Associates

Mee doen op afstand

Welkom als Associate Member

Gewoon hartstikke druk

Het is een veel gehoorde uitdrukking. Druk, druk, druk. Het tempo van onze maatschappelijke ontwikkelingen ligt hoog. Het kost moeite en veel extra inspanningen om dit tempo bij te houden. Juist dan voel je bij jezelf de behoefte om even uit deze maalstroom te stappen en tijd vrij te maken voor bezinning. Ook dat lukt niet altijd, zeker als er sprake is van een structureel verband.

Welkom als Associate Member

Associate membership

Via ons associate membership proberen we een bijdrage te leveren in je behoefte aan bezinning zonder een structureel lidmaatschap. Een grote groep van mannen en vrouwen is hierbij aangesloten. Het is volkomen vrijblijvend en kosteloos. Je ontvangt onze periodieke nieuwsbrief en bent op deze manier betrokken bij ons doen en laten. In deze nieuwsbrief zullen met regelmaat artikelen verschijnen over onderwerpen die in de loges aan de orde zijn geweest of die deel uitmaken van ons Associate programma.

Associate programma

Voor degenen die tijd kunnen vrijmaken voor ontmoeting en inspiratie kennen we het associate programma. Dit bestaat uit 8 bijeenkomsten per jaar op de tweede dindagavond van de maand  m.u.v. de maanden juli, augustus en december. Het is een vrij toegankelijk programma voor iedere geinteresseerde. Je hoeft je niet aan te melden, je kunt er zo naar toe. Tijdens deze bijeenkomsten houdt één van de Odd Fellowleden een inleiding over een voor hem of haar belangrijk onderwerp, gerelateerd aan de huidige maatschappelijke ontwikkelingen.

Altijd op de hoogte

Via onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte. Ook van onze culturele avonden met interessante sprekers van buiten.

Aanmelden nieuwsbrief

Jouw gegevens worden gebruikt voor het versturen van onze nieuwsbrief zoals omschreven in onze privacyverklaring.

Neem contact op

Neem contact met ons op via e-mail

Andere contactopties