Nieuwsbrief nummer 55 - extra editie
Bekijk deze e-mail in uw browser
Odd Fellows Apeldoorn
Nieuwsbrief nummer 55 - extra editie
Vredesweek 2023

Op 21 september a.s. organiseren de Odd Fellows Apeldoorn een openbare bijeenkomst waarin het thema van de nationale Vredesweek 2023 centraal zal staan, n.l.

                                                Onvrede, wat nu?

 

De bijeenkomst wordt gehouden in het Odd Fellowhuis, Violierenplein 101 in Apeldoorn.

De bijeenkomst begint om 20:00 u, de inloop is vanaf 19:30. De toegang is gratis.

Tijdens de bijeenkomst zullen verschillende sprekers aan het woord komen die vanuit hun eigen optiek zullen ingaan op het thema Onvrede, wat nu?

 Daarna zal ruimte zijn voor discussie en dialoog tussen de aanwezigen. De Odd Fellows Apeldoorn hopen op deze manier bij te dragen aan een beter begrip van  onvrede en hoe hiermee om te gaan, zowel op persoonlijk als maatschappelijk niveau. Jullie zijn van harte welkom om deel te nemen aan deze openbare bijeenkomst en zo samen te werken aan een vreedzamere wereld. Neem vrienden en kennissen mee.

 

De slogan  die het nationale comité Vredesweek voor 2023 heeft gekozen  is "Onvrede: wat nu?'. We voelen en zien dat Nederland polariseert, de democratie afbrokkelt, en dat onvrede groeit.

Het is de bedoeling dat er samen met burgers gekeken wordt waar en hoe democratie en vrede onder druk staan. Met deze plannen is er ook een focus om jongerengroepen  te binden en te onderzoeken hoe zij zich verhouden tot (on)vrede en democratie. Er zal sprake zijn van een meerjarig project.

 

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je ons toestemming hebt verleend deze naar je te verzenden of dat je hier in het verleden op hebt geabonneerd of contact hebt gehad met de Odd Fellows Apeldoorn.


Copyright 2024 • Odd Fellows Apeldoorn • Uitschrijven nieuwsbrief

facebook